Kontakt

Darja Habjanič
Tel: 01 300 11 23


E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nagovor

Spoštovane diplomantke, spoštovani diplomanti Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani!
 

Ker želimo ohraniti stik z vami tudi po končanem študiju oziroma obnoviti stike, vas vabimo, da se nam pridružite v Klubu diplomantov. PRIJAVA

Namen kluba je razvijati sodelovanje ter povezovanje fakultete s svojimi diplomanti, omogočiti stik in mreženje različnim generacijam naših diplomantov, negovati pripadnost diplomantov ustanovi ter skrbeti za ugled izobrazbe in poklica, pridobljenih na naši fakulteti.
 

Klub diplomantov Zdravstvene fakultete je bil ustanovljen leta 2009 in ima že preko 3.000 članov.

Člane Kluba diplomantov obveščamo o izobraževanjih ter strokovnih izpopolnjevanjih, ki jih s posebnimi ugodnostmi za člane in članice Kluba diplomantov organizira Center za vseživljenjsko učenje - CVU, o izdaji novih publikacij ZF in o vabljenih predavanjih tujih predavateljev (Mednarodni zdravstveni forum).

V Klub diplomantov je vključen tudi Karierni center, ki študente in diplomante spodbuja, da so aktivni na svoji poklicni poti.
 

Univerza v Ljubljani je junija 2018 vzpostavila skupni spletni portal za vse Klube diplomantov svojih članic, ki s svojimi funkcionalnostmi omogoče še več oblik sodelovanja in informiranja.

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

UL ZF | Klub diplomantov baner

Pravila Kluba diplomantov UL ZF

Etični kodeks