Ločeno zbiranje papirja in kartona
Cesta na Krko 7 1290 Grosuplje
Uprava: Pon-pet: od 8h do 13h Sobota, nedelja in prazniki zaprto
Delovni čas deponije

Delovni čas deponije


Od 15.3. do 14.11.:
Pon–pet: od 7h do 19h
Sobota: od 8h do 15h

Od 15.11. do 14.3.:
Pon–pet: od 7h do 16h
Sobota: od 8h do 13h

Zbirni center je ob nedeljah in praznikih zaprt.

Kontakt

T: (01) 7888 943 ali (051) 273 478
M: cero@jkpg.si

Špaja dolina
-0,7º
http://gradbisce.naveza.com/www.jkpg.si/images/casopisi-glava.png

V javnem komunalnem podjetju Grosuplje smo se zaradi preprečitve kraje odpadnega papirja iz zabojnikov na zbiralnicah odločili za spremembo ločevanja papirja in kartona.

Na pomembnejših zbiralnicah smo na enega od dveh zabojnikov za papir namestili cilindrično ključavnico, medtem ko je drugi zabojnik, namenjen odpadni kartonski embalaži, ostal nespremenjen. S tem uvajamo red in skupaj z vami, spoštovani uporabniki, prispevamo k zniževanju stroškov ravnanja s komunalnimi odpadki in posledično zniževanju mesečnih položnic gospodinjstvom. Pozitivni finančni učinki te akcije bodo doseženi le z doslednim spoštovanjem novega načina prepuščanja koristnih odpadkov, redom in disciplino, ter medsebojnim sodelovanjem. Zato vas vljudno naprošamo, da odpadni papir (časopise, revije, zvezke, publikacije, reklamne letake in podobno) prepuščate v zaklenjene zabojnike za papir, kartonasto embalažo pa razstavljeno in zloženo odlagate v odklenjene zabojnike za kartonasto embalažo. Striktno ločevanje in prepuščanje bo znatno pripomoglo do želenih ciljev.

V testnem obdobju smo ločene zabojnike namestili na območju krajevnih skupnosti Grosuplje in Šmarje - Sap. Točne lokacije so prikazane v spodnji razpredelnici. Uveljavitev novega načina bomo redno spremljali in v primeru, da se novi način zbiranja odpadnega papirja izkaže kot dobra praksa, bomo aktivnost razširili na vse zbiralnice (tudi v občini Ivančna Gorica in Dobrepolje).

Hvala za vaše aktivno sodelovanje!

Prev
Next

SIQdruzini prijazno podjetjeevropska unijalokalna akcijaz glavo za naravo

obcina dobrepoljeobcina grosupljeSIQdruzini prijazno podjetjeevropska unija

lokalna akcijaz glavo za naravoobcina dobrepoljeobcina grosuplje