Dimnikarske storitve
Cesta na Krko 7 1290 Grosuplje
Uprava: Pon-pet: od 8h do 13h Sobota, nedelja in prazniki zaprto
Delovni čas deponije

Delovni čas deponije


Od 15.3. do 14.11.:
Pon–pet: od 7h do 19h
Sobota: od 8h do 15h

Od 15.11. do 14.3.:
Pon–pet: od 7h do 16h
Sobota: od 8h do 13h

Zbirni center je ob nedeljah in praznikih zaprt.

Kontakt

T: (01) 7888 943 ali (051) 273 478
M: cero@jkpg.si

Špaja dolina
-0,7º
http://gradbisce.naveza.com/www.jkpg.si/images/slider-podstrani/dimnikar.jpg

Dimnikarska služba je po zakonu obvezna, saj neizvajanje dimnikarskih storitev z veliko verjetnostjo slej kot prej pomeni nesrečo, katere posledica je najmanj materialna škoda, če ne še kaj hujšega. Vendar pa dimnikarji lahko za vašo varnost poskrbijo le, če vi pri tem sodelujete. Zato vas pozivamo, da dimnikarske storitve ne odklonite. Priporočamo vam, da dimnikarju omogočite izvesti storitev v kompletu (čiščenje kurilne in dimovodne naprave z letnim pregledom in meritvami), saj je storitev v kompletu ugodnejša od posamezne storitve.

S sprejetjem Zakona o dimnikarskih storitvah - ZDimS (Ur. l. RS, št. 68/16) si lahko uporabniki sami izberejo dimnikarja. Če se do sedaj niste ukvarjali s tem, kdo bo vaš dimnikar v bodoče, vas vabimo, da izberete našo dimnikarsko družbo z izpolnitvijo pristopne izjave. Izjavo lahko podpišete osebno na sedežu JKP Grosuplje ali jo izpolnite elektronsko na spletni strani www.jkpg.si, izjava je dostopna v obliki prijavnega obrazca. Rok za izbiro dimnikarja v tekočem letu je 30. junij. Tako bomo lahko od 1. julija dalje tudi pri vas opravljali dimnikarske storitve.

Izbira je vaša. Izpolnite pristopno izjavo in postanite naš uporabnik. Za vsa dodatna pojasnila in naročanje smo dosegljivi na tel. št. 01-7888-956 vsak delovnik med 8:00 in 13:00 uro ali po elektronski pošti dimnikar@jkpg.si.

S podpisom pristopne izjave pri JKP Grosuplje nimajo več nikakršnih obveznosti do stare dimnikarske družbe. JKP Grosuplje posluje povsem samostojno in ne sodeluje z drugimi dimnikarskimi družbami.

Predpisi s področja dimnikarske dejavnosti:

Postanite naš uporabnik in izberite našega dimnikarja. Veselimo se sodelovanja z vami.


JKPG - Dimnikarske storitve

Prev
Next

SIQdruzini prijazno podjetjeevropska unijalokalna akcijaz glavo za naravo

obcina dobrepoljeobcina grosupljeSIQdruzini prijazno podjetjeevropska unija

lokalna akcijaz glavo za naravoobcina dobrepoljeobcina grosuplje